Декоратор кондитерських виробів

Багато хто любить солодощі за їх смак. Вони можуть бути різними за складом, формою та оформленням. Щоб вироби виглядали апетитно, їх покривають шоколадною глазур'ю або створюють візерунки. Але не всі знають, що являє собою пристрій, який використовують для цього. На виробництві, яке випускає велику кількість десертів, фізично неможливо прикрасити весь обсяг продукції вручну. Для комплексного виготовлення застосовується спеціальний прилад - декоратор кондитерських виробів.
gear
gear
gear
gear
gear
gear
Розрахунок вартості

    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Якщо у Вас більше3файлів, будь ласка, відправте їх на пошту

    Фотогалерея Декоратор кондитерських виробів

    Відео

    Як влаштований декоратор

    Корпус і конструктивні елементи виготовлені з нержавіючої сталі. Пристрій із прикрашання кондитерських виробів складається з:

    ● каркаса;

    ● декоратора;

    ● пульта управління;

    ● конвеєра;

    ● ванни;

    ● насоса;

    ● мішалки з приводом;

    ● приводу насоса;

    ● нагрівача;

    ● водяного насоса;

    ● приводу декоратора;

    ● лотка;

    ● заливної ванни.

    Як працює декоратор кондитерських виробів

    Спереду машини розташовано пульт управління, який налаштовує амплітуду роботи декоратора і швидкість руху транспортера. Ванна з мішалкою розташована в корпусі. У ній глазур підігрівається до необхідної температури, а потім закачується в вузол для нанесення декору за допомогою насоса. Над ванною розташований сітчастий транспортер конвеєра. Над ним знаходиться вузол декорування. На транспортер укладаються кондитерські вироби, які, проходячи через зону декорування, покриваються глазур’ю. Вироби плавно прикрашаються шоколадом завдяки ступінчастому регулюванню амплітуди нанесення. Надлишки шоколаду через сітку потрапляють знову в ванну. Технічна підтримка кондитерського декоратора не вимагає значних зусиль, а передбачає:

    ● легкий монтаж / демонтаж;

    ● просте зняття електроприводу для можливості очищення декоратора струменем води;

    ● потрапляння глазурі всередину декоратора не спричинить його зупину

    Гурметбек – це якість, яку підтверджено багаторічним досвідом

    Підприємство займається виробництвом обладнання для харчової промисловості протягом 20 років. Широкий асортимент кондитерського обладнання складається з різних типів пристроїв:

    ● борошнопросіювача – пристрою для просіювання борошна в хлібопекарському виробництві, а також цукру – в кондитерському;

    ● тістомісильників – приладів для приготування тіста в різних варіаціях: листкового, дріжджового, заварного;

    ● формувальних установок, які створюють заготовки тіста перед випіканням в печі;

    ● варильних котлів для виготовлення глазурі, шоколаду;

    ● міксерів, що збивають вершки, крем, рідке тісто;

    ● тунельних газових циклометричних печей з функцією конвекції – підтримують температуру на потрібному рівні;

    ● охолоджуючих столів – для підтримки низької температури карамелі, мармеладу, суфле;

    ● конвеєрів для переміщення готової продукції безпосередньо до місця упаковки;

    ● установок для декорування, що наносять глазур на поверхню випічки;

    ● машин для посипання пудрою, крихтою, а також для обливання цукровим сиропом;

    ● пакувальних ліній.

    Компанія Гурметбек – це не тільки виробник обладнання під замовлення для кафе, ресторанів, хлібозаводів, готельних комплексів. В гарантійне і післягарантійне обслуговування включено ремонт і налагодження пристроїв. Крім виготовлення обладнання, компанія займається обробкою металу різними способами, а також наданням транспорту в оренду. Співробітники Гурметбек – професіонали з великим досвідом роботи. Виготовлення кондитерських машин виконується якісно і в строк. Замовити та придбати виробниче обладнання за доступною ціною Ви можете на сайті компанії. При необхідності можна оформити доставку і установку в Києві і по Україні.

    blank