Тісторозкочувальні машини

У Києві на масштабних підприємствах харчової промисловості потрібні сучасні агрегати, здатні максимально автоматизувати і оптимізувати робочі процеси. В індустрії, пов'язаної з борошняними виробами, необхідні конвеєри, декоратори, тісторозкочувальні машини та інше обладнання. Всі технологічні пристрої знижують трудомісткість робіт і потребу у великому штаті співробітників. Компанія Гурметбек пропонує тісторозкочувальні та інші машини для харчової промисловості за доступними цінами і відповідно до потреб виробничих процесів.
gear
gear
gear
gear
gear
gear
Розрахунок вартості

    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Якщо у Вас більше3файлів, будь ласка, відправте їх на пошту

    Фотогалерея Тісторозкочувальні машини

    Відео

    Види і принцип роботи агрегатів

    Тісторозкочувальна машина перетворює борошняну масу в рівний пласт за допомогою спеціальних валиків. Заготовка може бути листковою, прісною, дріжджовою або будь-якого іншого виду, машина виготовить корж рівномірної товщини. Види агрегатів за характеристиками:

    1. Привід. Є електричні та ручні машини. Перший тип відрізняється функціональністю: досить встановити параметри розкочування і запустити пристрій. Другий тип дешевше, приводиться в дію за допомогою ручки і прикладання до неї механічного зусилля. Ручні агрегати є затребуваними на малих підприємствах, а електричні – на масштабних виробництвах.

    2. Монтаж. Є настільні та підлогові конструкції. Головні відмінності машин – розміри, ціна і продуктивність. Перші більш компактні, на них зручно розкочувати невеликі пласти тіста. Підлогові агрегати дозволяють обробляти габаритні заготовки. Останні відрізняються більш високою продуктивністю.

    3. Функціонал. Вузькоспеціалізовані агрегати призначені для розкочування заготовок під певний вид продукції, наприклад, піцу, чебуреки, пельмені або вареники. В таких машинах не регулюється товщина і габарити готового пласта, вони частіше застосовуються на невеликих підприємствах, що виготовляють малу кількість напівфабрикатів. В універсальних тісторозкочувальних машинах змінюються режими роботи, що дозволяє робити заготовки під різну продукцію.

    4. Методи управління. Цей параметр безпосередньо залежить від приводу. Для управління ручними машинами необхідні людські ресурси. Електричні пристрої можуть бути напів- і повністю автоматичними. Агрегати останнього типу працюють за встановленою системою, процес контролюється комп’ютером. Напівавтомати передбачають ручне управління, якщо оператор машини не розбирається в методиці настройки.

    Вибирати тісторозкочувальну машину слід виходячи з бажаної продуктивності підприємства, кількості замовлень і фінансових можливостей. У Гурметбек можна замовити необхідне обладнання. Компанія працює понад 20 років на ринку України, що говорить про якість продукції, яка випускається.

    Гурметбек – надійний виробник, перевірений часом

    Виготовлення промислового обладнання для харчової галузі – один з напрямків роботи компанії. Гурметбек надає послуги з оренди і ремонту спеціальної техніки і транспорту, металообробки і збірки конструкцій, виготовлення меблів і предметів декору зі сталі.

    Фахівці з 20-річним досвідом працюють на сучасному обладнанні, завдяки чому можна виконувати замовлення будь-якої складності. Дізнатися, скільки коштують послуги компанії можна, зателефонувавши менеджерам, вони проконсультують Вас. У конструкторському відділі можна створити разом з професіоналами унікальний проект, а потім, втілити його в життя. Девіз роботи Гурметбек – дотримання термінів, адекватні ціни та індивідуальний підхід!

    blank