Шафа для вистоювання тіста

Пишну і повітряну випічку отримують завдяки етапу бродіння, при якому заготовки з тіста витримують у вологому і теплому середовищі. Для кожного виду виробів потрібні певні умови. Шафа для вистоювання тіста - це обладнання, в якому можна їх створити, задаючи необхідні режими. Без нього не обійтися в пекарнях, кафе, кондитерських або їдальнь. Компанія Гурметбек виготовляє всі типи шаф для вистоювання заготовок з тіста на замовлення в Києві і по Україні. Обладнання виготовляється з урахуванням розмірів приміщень, асортименту продукції та умов експлуатації.
gear
gear
gear
gear
gear
gear
Розрахунок вартості

    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Якщо у Вас більше3файлів, будь ласка, відправте їх на пошту

    Фотогалерея Шафа для вистоювання тіста

    Відео

    Принцип роботи і устрій шаф для вистоювання заготовок з тіста

    При формуванні заготовок для хлібобулочних і кондитерських виробів порушується структура тіста. Для підготовки їх до випікання необхідний етап вистоювання. Під час цього процесу при температурі 40-45 °С і вологості 70-80%, завдяки посиленому утворенню вуглекислого газу, тісто збільшується в об’ємі і стає пружним. При правильних режимах відновлюється клейковинний каркас заготовок, а їх верхній шар стає гладким і еластичним.

    Конструкція

    Це є обладнання, яке герметично закривається і складається з металевого корпусу, дверей, пристрою для створення мікроклімату і панелі управління. Недорогі моделі оснащують ваннами з губками. Тени нагрівають ванни, і вода при випаровуванні створює теплий і вологий мікроклімат. У більш сучасні шафи встановлюють парогенератори.

    Внутрішня частина камер оснащена секційними полками для заготовок. В деякі моделі можна укочувати візки з лотками. Технологічний процес контролюють через скляні двері або вікно в металевій обшивці.

    Види

    Залежно від призначення і обсягів виробництва, в Гурметбек можна замовити виготовлення обладнання таких типів:

    1. Міні-шафи – для підготовки до випічки хлібних і кондитерських виробів вагою до 200 г. Розраховані не більше, ніж на 4 рівні. Підходять для невеликих пекарень і підприємств громадського харчування.

    2. Середні – для вистоювання заготовок до 600 г. Їх встановлюють в піцеріях, їдальнях, кафе і пекарнях. По висоті вміщають 8-10 полиць з напівфабрикатами з тіста.

    3. Великі – складові частини ліній для випічки. У них вистоюють заготовки до 1250 г. Це великогабаритне обладнання, розраховане на 12 або 16 рівнів.

    Критерії вибору шаф для вистоювання тіста

    Великогабаритне обладнання дозволяє завантажити велику кількість продукції за один цикл. Це впливає на продуктивність підприємства. Ефективність і вартість шаф для вистоювання тіста залежить також від таких показників:

    ● кількості режимів і діапазону температур, які задаються;

    ● підтримки певного рівня вологості;

    ● швидкості розігріву робочої камери;

    ● точності регулювання показників мікроклімату;

    ● висоти між полицями і кількості рівнів;

    ● матеріалу корпусу, дверей, обшивки;

    ● ступеню теплоізоляції;

    ● герметичності дверей.

    У Гурметбек можна недорого купити шафи для вистоювання тіста з додатковими функціями: підсипанням борошна для виключення залипання тіста або можливістю роботи в приміщеннях з недостатнім опаленням.

    Гурметбек – виробник професійного обладнання для харчової промисловості

    Компанія з 20-річним досвідом роботи виготовляє різні види шаф для вистоювання заготовок з тіста з урахуванням особливостей підприємств замовників. Ціна товару відповідає обраним характеристикам. Всі моделі виконуються з якісних матеріалів із застосуванням сучасних методів обробки. Якість хлібобулочних і кондитерських виробів залежить від технологічного обладнання, що використовується. Довірте його виробництво досвідченим професіоналам.

    blank