Допоміжне обладнання для підприємств харчової промисловості

Компанія виробляє допоміжні комбайни для харчової промисловості. Кожен апарат передбачений для виконання конкретного завдання, створений з урахуванням технологічних інновацій і розрахований на тривалу і активну експлуатацію. В онлайн-каталозі представлено оригінальне обладнання, яке можна придбати, заповнивши форму на сайті або зателефонувавши за вказаними телефонами в розділі Контакти.

Технологічне виробництво з використанням допоміжного обладнання для харчової промисловості

Приготування різноманітних страв і напоїв – трудомістке завдання, яка вимагає точності і особливих навичок. Ручна робота займає час і істотно уповільнює всі виробництво. Для оптимізації процесів варто купити обладнання, яке виконує додаткові завдання в кулінарії і кондитерській справі. До такого обладнання відносять яйцеразбівочние машини, дозатори морозива, станції просочення коржів, механізми подачі інгредієнтів і інше.

Основні переваги такого інвентарю над ручною працею:

● механізм адаптований до конкретного завдання і виконує її з максимальною точністю;

● процес стає автоматизованим і прискорюється за рахунок відсутності перерв і людського фактора;

● працівники зайняті основними завданнями та не відволікаються на дрібні процедури;

● робота підприємства неперервна, що підвищує продуктивність.

GourmetBack випускає механізми, що відповідають міжнародним стандартам санітарії і безпеки. Кожна деталь виробляється з нержавіючої сталі, харчових полімерів та інших матеріалів, передбачених для контакту з продуктами харчування. Механізми діляться на два типи:

1. Ручне управління. Контролюється працівником за допомогою електричних кіл замикання.

2. Автоматичне управління. Оснащене комп’ютером з вбудованим переліком функцій.

Ціна другого типу вище, але завдання виконується більш точно і швидко. Вартість такого обладнання окупається за рахунок ефективності, економії на оплаті праці та навчанні працівників додатковим навичкам. Це забезпечує підприємству вихід на якісно новий технологічний рівень виробництва.

У категорію обладнання входять не тільки механізовані апарати. Харчові фабрики також використовують лабораторні столи і поверхні для технологічних процесів, спеціалізовані шафи і стелажі, комплектуючі деталі та приладдя для транспортування їжі по цеху. Кожна одиниця створена з урахуванням особливостей виробництва і створення комфортних умов на підприємстві.

Недороге і якісне обладнання від GourmetBack в Україні

Конструкторське бюро Gourmet Back допоможе розробити індивідуальні креслення допоміжного обладнання та виготовити з урахуванням потреб Вашого бізнесу. Досвід роботи більше 20 років дозволив нам говорити з упевненістю, що безвихідних ситуацій не існує. Ми беремося за нестандартні замовлення, оптимізують виробництво саме під Ваш бізнес.

Крім виробництва, ми готові запропонувати клієнтам роботу із запуску та налагодження обладнання. Наші майстри проведуть навчання і розкажуть правила користування вашим співробітникам. Ми націлені на довгострокову роботу з клієнтами, тому надаємо гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Повний перелік послуг представлений в прайс-листі. Отримати його Ви зможете, зв’язавшись з нашим фахівцем. З обладнанням від Gourmet Back Ваше виробництво вийде на новий рівень, стане автоматизованим, технологічним і принесе більше прибутку.

blank