Лінії для пряників

Автоматизація технологічних процесів кондитерської промисловості - необхідна умова для випуску якісної продукції та оптимізації витрат для збільшення прибутку. В асортименті таких підприємств часто є пряники. Їх виробництво є рентабельним і швидко окупається. Штучні кондитерські вироби повинні бути однакові за розміром, складом і консистенцією. Для цього замість ручної праці застосовують професійне обладнання. Лінія для пряника об'єднує всі етапи технологічного процесу і дозволяє їх автоматизувати. При виготовленні обладнання під замовлення враховуються особливості конкретних приміщень і асортимент продукції, яку передбачають випускати.

Розрахунок вартості

    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Файл не вибраний
    Якщо у Вас більше3файлів, будь ласка, відправте їх на пошту

    Фотогалерея Лінії для пряників

    Технологія виробництва пряників

    Особливість цих борошняних виробів – велика кількість в рецептурі цукру, гвоздики, кардамону, кориці, бад’яна, чорного і запашного перців, ванілі та інших спецій. Виготовляють два основних види пряників: заварні і сирцеві. Їх прикрашають цукровою або шоколадною глазур’ю, додають різні начинки. Виділяють такі етапи виробництва:

    ● приготування сиропу;

    ● заварка і заміс тіста;

    ● формування заготовок;

    ● випічка;

    ● охолодження;

    ● заповнення начинкою;

    ● оздоблення;

    ● сушка;

    ● фасування, упаковка.

    Устаткування в складі лінії для пряника

    Етапи виробництва об’єднують в єдину систему за допомогою конвеєрних і транспортерних стрічок. Набір верстатів і пристроїв для виготовлення різних видів пряників відрізняється. Фахівці компанії Гурметбек допоможуть підібрати необхідну комплектацію і потужність окремих вузлів і ліній в цілому. Конструкторське бюро розрахує продуктивність, складе проект з розстановкою верстатів в наявних цехах. На виробництві виготовляють таке устаткування для пряників:

    1. Формувальні машини. Матриці надають тісту певну конфігурацію. Це обладнання відповідає за точність ваги дрібноштучних виробів.

    2. Тістоокруглювачі. Відповідають за презентабельний зовнішній вигляд.

    3. Печі. Розрізняють конвеєрні і ротаційні.

    4. Охолоджуючий транспортер. Тунель для переміщення напівфабрикату до наступного технологічного етапу при заданій температурі.

    5. Декоратор кондитерських виробів. Покриває пряники глазур’ю, малює задані візерунки.

    6. Конвеєр. Подає сировину, напівфабрикати і готові вироби до місця подальшого виробництва. Автоматизує процес, виключає роботу вантажників, скорочує час між етапами.

    Характеристики технологічного обладнання для виготовлення пряника

    Перш ніж купити лінію, ознайомтеся з технічними показниками верстатів. До критеріїв вибору відносять:

    ● продуктивність;

    ● масу виробів;

    ● кількість заготовок в ряду;

    ● площу, яку займає обладнання;

    ● кількість обслуговуючого персоналу;

    ● витрати електроенергії і газу.

    Гурметбек – надійний виробник обладнання для харчової промисловості

    Компанія займається виготовленням верстатів і ліній протягом 20 років. Великий досвід і команда досвідчених професіоналів – гарантія випуску функціонального та надійного обладнання. До переваг виробництва Гурметбек відносяться:

    ● адекватна ціна на якісні верстати;

    ● весь комплекс робіт, починаючи від проекту і закінчуючи установкою;

    ● використання для виробництва якісних матеріалів;

    ● гарантія і сервісне обслуговування;

    ● виконання замовлень у строк;

    ● доставка в будь-який населений пункт України;

    ● можливість замовити лінію необхідної комплектації.

    Компанія Гурметбек виробляє верстати і технологічні вузли для кондитерської промисловості з урахуванням сучасних вимог і рецептур. Замовляйте лінії і отримуйте гарантоване збільшення обсягу випуску і підвищення якості продукції.

    blank